۳۱ واحد خوابگاه متاهلی به خوابگاههای دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزوده میشود
- شناسه خبر: 9462
- تاریخ و زمان ارسال: 19 آذر 1402 ساعت 01:27
- نویسنده: بردباری نیوز
به گزارش بردباری نیوز، دکتر علی جنتی گفت: در حال حاضر ۱۰۰ واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه فعال بوده و تلاش می کنیم تا پایان سال دانشجویان بیشتری از این خدمات بهرهبرداری شوند.
وی، افزایش واحدهای خوابگاهی متاهلی دانشجویی را در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی تبریز عنوان کرد و گفت: با برنامهریزیهای صورت گرفته امیدواریم بتوانیم واحدهای جدیدی را خریداری و به منظور بهرهمندی دانشجویان متاهل در اختیار این عزیزان قرار دهیم.
وی، با اشاره به اولویتهای واگذاری این خوابگاهها گفت: این واحدها بر اساس معیارها و شاخصهای تعریف شده از سوی معاونت دانشجویی به دانشجویان متاهل اختصاص مییابد.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۴۰ خانه سازمانی نیز در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز به همکاران واگذار شده است که در این خصوص تعداد فرزند و تازه ازدواج کرده ها در اولویت قرار دارند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با تأکید بر ضرورت اهتمام جمعی برای تحقق برنامههای جوانی جمعیت افزود: بحث جوانی جمعیت در کشور ما یک انتخاب نیست بلکه یک اجبار است و همه باید تلاش کنیم تا اجازه ندهیم جمعیت ما به سمت پیری برود.
دکترجنتی، خاطرنشان کرد: تحقق این مهم اراده جمعی را میطلبد و در این مسیر نیازمند فرهنگ سازی و تشویقهای اثرگذار و پایدار هستیم، بدون شک مشکلات با تصمیمات موقتی قابل حل نخواهد بود و برای رفع موانع نیازمند تصمیمات راهبردی در این خصوص هستیم.
وی، با اشاره به تشکیل کمیتههای تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بحث جوانی جمعیت گفت: علاوه بر وجود یک کمیته اختصاصی در دانشگاه، هر معاونت نیز دبیرخانه ویژه ای را در خصوص جوانی جمعیت فعال کرده است، این کمیته در معاونت توسعه نیز به صورت مرتب تشکیل شده و برنامه های تدوین شده در این راستا به صورت مستمر مورد رصد قرار می گیرد.
وی از ارائه تشویقات ویژه به پدر و مادرانی که دارای فرزند شدند خبر داد و گفت: هر کودکی که در خانواده دانشگاه علوم پزشکی تبریز متولد میشود به طور متوسط ۲ میلیون تومان پاداش دریافت میکند.
دکتر جنتی، ادامه داد: در راستای حمایت از ازدواج آسان نیز مجتمع رفاهی دانشجویی خدمات ویژهای را برای دانشجویان و همکاران ارائه میکند و تلاش کردهایم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه عزیزان از این ظرفیتها بهرهمند شوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از الزام مراکز بهداشتی درمانی به منظور ایجاد مهد کودک و اتاق شیردهی خبر داد و گفت: مراکز درمانی که تعداد پرسنل آنها بیش از ۳۰۰ نفر است باید بسترهای لازم برای ایجاد مهد کودک را برای بهره مندی مادران دارای فرزند ۶ سال فراهم سازند.
وی ادامه داد: در برخی از موارد شاهد هستیم که مهد کودک خصوصی در نزدیکی این مراکز دایر است در این صورت مادران می توانند از خدمات این مراکز استفاده کنند اما در صورت عدم وجود مهدکودک در جوار مراکز بهداشتی و درمانی، این مراکز را ملزم کرده ایم تا هرچه سریع تر نسبت به ایجاد مهد کودک اقدام و نتیجه را به معاونت ارائه کنند.
دکتر جنتی بهره مندی مادران از مرخصی زایمان را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: در بحث مرخصی زایمان مادران میتوانند حداقل ۹ ماه بر اساس بخشنامهها از این ماده قانونی بهرهمند شود و برای نهادینه سازی این موضوع ما هم نقش نظارتی و هم نقش ترویجی را بر عهده داریم تا مادران با اطمینان ازامنیت شغلی از این مرخصی استفاده کنند.
انتهای پیام
خبرنگار: حمیده بردباری