پاسخ به شایعه پخش شبنامه داعش در خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز
- شناسه خبر: 5929
- تاریخ و زمان ارسال: 30 آبان 1401 ساعت 08:31
- نویسنده: بردباری نیوز
به گزارش خبرنگار بردباری نیوز، دکتر بهمن نقیپور در خصوص التهابات اخیر کشور و تبعات آن در مجموعه علوم پزشکی نیز اظهار کرد: در این مدت بیشترین موافقت و مجوز تجمع قانونی و گفتگو در سطح کل دانشگاههای کشور در دانشگاه علوم پزشکی تبریز صادر شده است.
وی با تاکید بر اینکه دانشجویان فرزندان ما هستند گفت: تاکید ما گفتگو در کل دانشگاههای کشور است و از این رویه نیز در دانشگاه پیروی کرده ایم.
وی ادامه داد: در این مدت تلاش کردیم بیشترین همراهی را با دانشجویان داشته باشیم و در همین راستا حتی یک دانشجوی دانشگاه به خاطر مشکلات داخل دانشگاه بازداشت نشده است.
نقی پو.ر، ادامه داد: سه دانشجو در خارج از دانشگاه بازداشت شده بودند که پس از پیگیریها آزاد شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر پیگیری مسائل صنفی و آموزشی این دانشگاه در کنار توجه به مسائل پژوهشی گفت: خوشبختانه با تلاش های همکاران در طول یکسال گذشته شاهد افزایش تعداد رشته ها، تعداد جذب دانشجو و کسب عنوان های تخصصی در حوزه های پژوهشی بودیم.
دپوی غیرقانونی دارو
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص مشکلات حوزه دارو و کمبود این بخش نیز گفت: برخی کمبودها به دلایلی چون تاثیر تحریم بر تولید دارو و توقف راهاندازی خطوط جدید تولید در برخی واحدها و البته دپوی غیرقانونی دارو در برخی موارد اتفاق افتاده که با پیگیری معاونت غذا و داروی وزارت علاوه بر افزایش تولید دارو و فعالیت سه شیفته واحدهای تولیدی، نسبت به واردات چند نوبتی این اقلام نیز اقدام شده است.
وی افزود: با توزیع داروهای وارداتی تا حدودی کمبودها جبران شده البته برخی کمبودها سراسری است با این حال سهمیه داروی استان ما بالاتر از متوسط کشوری است که به واسطه وجود چندین واحد تولید دارو و البته پیگیری مسؤولان بوده و در این بین میزبانی از بیماران استانهای همجوار نیز بر حوزه دارویی استان اثر گذاشته است.
نقی پور در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص کمبود های دارویی گفت: واحد داروسازی استان در سطح خاورمیانه ممتاز هستند و خوشبختانه در استان ما نسبت به دیگر استان ها کمبود کمتری را شاهد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در مورد قیمت دارو نیز هزینه برای بیمارانی که با نسخه نسبت به تهیه دارو اقدام میکنند افزایش نیافته و این مورد در هزینه داروهای آزاد صادق است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پاسخ به آخرین وضعیت تجهیزات پزشکی نیز گفت: خرید تجهیزات جدید بهطور جدی پیگیری میشود اما با توجه به افزایش سرسامآور قیمتها با مشکل جدی در جایگزینی تجهیزات فرسوده روبهرو هستیم.
وی ادامه داد: در یک سال گذشته حداقل پنج دستگاه سی تی اسکن در سطح استان راهاندازی شده و سعی داریم با افزایش این تجهیزات و نیروهای درمانی تعداد موارد ارجاعی از شهرستانها را کاهش دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بستری ۶۲ بیمار کرونایی در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: هفتهها است که هیچ فوت ناشی از کرونا در استان نداریم.
وی ادامه داد: اکنون تعداد ۲۱ بیمار کرونایی در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند و تنها ۱۰ بیمار متصل به دستگاه ونتیلاتور هستند.
دکتر تقی پور از راه اندازی بیمارستان صحرایی در شهرستان مرند با همکاری نیروی زمینی ارتش خبر داد و گفت: این بیمارستان به مدت پنج روز خدمات مختلف درمانی و دارویی و تخصصی ارائه خواهد کرد که بخش دندانپزشکی به علت نبود دسترسی راحت مردم به آن جزو این خدمات است.
انتهای پیام