آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان
- شناسه خبر: 3012
- تاریخ و زمان ارسال: 10 اردیبهشت 1399 ساعت 02:48
- نویسنده: بردباری نیوز
به گزارش بردباری نیوز،امیرحسین بهداد مدیر کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم شریف استان در این ماه پرخیر و برکت، اذعان داشت: به منظور تامین فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی هم استانی های عزیزدر ایام ماه مبارک رمضان، اداره کل دامپزشکی استان با تشکیل ۴۴ اکیپ ثابت و ۷۸ اکیپ سیار با حضور ۲۴۴ کارشناس نظارتی و بازرسی بر واحد های تولیدی و عرضه فرآورده های خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، کارگاه های قطعه بندی و بسته بندی، رستوران های شهری و بین شهری، قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، مراکز تهیه غذای آماده، قصابی ها، مراکز جمع آوری شیر، رستورانها، کبابی ها و …در سطح استان نظارت خواهند کرد.
وی در پایان از شهروندان درخواست کرد مواد پروتئینی مورد نیاز خود را حتما از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر نظارتی دامپزشکی وهمچنین تاریخ انقضاء مندرج در لیبل متصل به لاشه و در مورد گوشت مرغ نیز حتماً به تاریخ تولید و انقضاء و دمای نگهداری فراورده توجه کنند.