جذب ۱۵ سرمایه گذار خارجی و داخلی در شهرستان ملکان
- شناسه خبر: 5206
- تاریخ و زمان ارسال: 30 مرداد 1401 ساعت 09:10
- نویسنده: بردباری نیوز
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بردباری نیوز، فرماندار ملکان در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت های خاص این منطقه در بخش کشاورزی گفت: ملکان با وجود آب و هوای ویژه به عنوان یکی از مناطق ویژه کشاورزی استان محسوب می شود.
بهمن قائلی اظهار کرد : شهرستان ملکان دارای ۱۲۵ هزار نفر جمعیت است که ۸۰ هزار نفر آن به صورت مستقیم در حوزه کشاوری فعالیت دارند .
وی گفت: ملکان اولین شهر تولید انگور معروف به شهر خوشه های طلایی است.
فرماندار ملکان ضمن دعوت از سرمایه گذاران برای حضور در این شهرستان گفت: ستاد توسعه شهرستان ملکان این امکان را برای تمامی سرمایه گذاران ایجاد کرده است تا با خاطری امن در این شهرستان اقدام به سرمایه گذاری کنند.
مسئول ستاد توسعه شهرستان ملکان نیز از جذب ۱۵ سرمایه گذار خارجی و داخلی در این شهرستان خبر داد و گفت: با تلاش اعضای ستاد تسهیل فرایند ها با حداقل بروکراسی های مرسوم انجام می شود.
لیلا مصری از افتتاح دو واحد دانش بنیان در آینده نزدیک در این شهرستان خبر داد و گفت: مجموعه مدیریتی شهرستان ملکان از توسعه فعالیت های دانش بنیان در شهرستان حمایت می کند.
وی گفت: ۱۰ کارگروه تخصصی در ستاد توسعه شهرستان تعریف شده است و یکی از مهترین کارگروه ها بخش سرمایه گذاری است و سرمایه گذاران محترم در صورت بروز مشکل با مراجعه به ستاد توسعه در کمترین زمان ممکن این ستاد تشکیل جلسه داده و در اسرع وقت نسبت به رفع آن اقدام می شود.
وی از اشتغال زایی برای ۱۰۰۰ نفر از بانوان شهرستان توسط این ستاد خبر داد و گفت: با توجه به حجم بالای بیکاری در شهرستان و بخصوص بیکاری زنان سرپرست خانوار تلاش میکنیم تا با ایجاد اشتغال برای بانوان در کنار آنها باشیم.
وی از توسعه سیستم بهداشت و درمان در این شهرستان خبر داد و افزود: برای نخستین بار کلینیک رایگان برای حمایت از مستضعفان و افراد بی بضاعت در شهرستان راه اندازی می شود.
نماینده مردم ملکان نیز باغ اشاره به ضرورت توجه به تامین آب مورد نیاز این شهرستان از سوی مدیران ارشد کشوری و استانی گفت: در حال حاضر سه شهر و ۷۰ روستای ملکان با تنش آبی روبرو هستند.
سیدعلی موسوی اظهار کرد: تصفیه خانه فاضلاب این شهرستان با وجود گذشت ۱۰ سال هنوز به جایی نرسیده است و انتظار پاسخگویی از مدیران ارشد استانی در این خصوص را داریم.
وی ادامه می دهد: یکی از مطالبات اصلی ما ایجاد دانشگاه در این شهرستان است و در این راستا مجوزهایی نیز از مراجع ذی ربط اخذ شده است.
موسوی با اشاره به جذب اعتبار ساخت ۲۶ مدرسه در این شهرستان گفت: این مدارس با رایزنی های صورت گرفته با نوسازی مدارس، بنیاد برکت و ستاد اجرایی امام ساخته می شود.
مدیر جدید جهادکشاورزی شهرستان ملکان نیز در طی بازدیدی که خبرنگاران از یکی از باغات انگور در این شهرستان اظهار کرد: توسعه آبیاری زیر سطحی به عنوان یکی از برنامه های مهم در شهرستان پیگیری می شود.
یوسف جعفری با اشاره به فرهنگ سازی در راستای صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی افزود: ۱۰۰۰ هکتار آبیاری قطره ای در سطح شهرستان انجام شده است.
وی دانش بنیان کردن کشاورزی در سطح شهرستان را مورد تاکید قرار داد و گفت: طرح به کاشت در ۲۴ روستا عملیاتی شده است تا محصولات کم آب کاشت شود.
رئیس اداره راه و شهرسازی ملکان نیز در بازدید خبرنگاران از راه اصلی ملکان به لیلان گفت: راه اصلی ملکان – لیلان بعد از ۱۳ سال در عرض ۹ ماه احداث شده است.
اسد فرح بخش ادامه داد: با تکمیل نصب تابلو و علائم راهنمایی و رانندگی این مسیر هفته دولت مورد افتتاح قرار می گیرد.
رئیس اداره میراث فرهنگی ملکان نیز در بازدید خبرنگاران از قلعه بخت گفت: قلعه بزرگترین قلعه خشتی ایران است که قدمت آن به هزاره اول قبل از میلاد مسیح برمی گردد.
نکویی با تاکید بر ضرورت انجام کاوش های بیشتر در این قلعه به منظوری بررسی بیشتر قدمت تاریخی این اثر گفت: این قلعه سال ۷۹ ثبت ملی شده ولی تاکنون مطالعاتی در خصوص آن انجام نشده است.
گزارش: بردباری